Årshjul, weekend og ferie

Havregården Kost- og Dagskole har åbent 365 dage om året. Nogle af vores elever bor på skolen hele året, mens andre er hos familien i alle ferier og nogle af weekenderne.

Vi har åbent i alle weekender. Her tager vi på en del ture ud af huset - det kan fx være i biografen, svømmehallen, ud at køre motocross eller på fisketur med overnatning. Du har også mulighed for at bruge skolens hal, fitnesslokale, værksteder og musiklokale i weekenden. 

I weekenden har du selvfølgelig også tid til almindelig weekendhygge, hvor du sover længe og bliver lidt længere oppe, ser tv, spiller spil, arbejder kreativt og hyggesludrer foran pejsen eller ved bålet. Det er også i weekenden, du har god tid til at invitere gæster på besøg efter aftale.

August 82 Copy
17. Weekendhygge
Åbent hele året 

Havregården har åbent 365 dage om året. Nogle af vores elever følger det almindelige kalenderår, hvor de er hjemme hos familien i ferierne. Andre bor på skolen hele året. Se skolens årshjul

I skolesommerferien arrangerer vi et 2-3 ugers ferieophold i Danmark, hvor vi tager til Lalandia, Western Camp, på campingplads eller i hytte. Her arrangerer vi forskellige aktiviteter og planlægger dagene, så der også er tid til afslapning og feriehygge.

11. Fra Bogruppe 2

Hyggeligt, trygt og overskueligt

Havregården er skole og hjem for vores elever. Og vi mener hjem.

Hvordan bor du?
18. Fest På Skolen 1

Traditioner og fester

På Havregården Kosts- og Dagskole holder vi hvert år en række fester, hvor vi blander de gamle traditioner med vores egne

Traditioner og fester