Hvordan er fritiden?

På Havregården har vi masser af fritidstilbud, og her er noget for enhver smag.

Hver eftermiddag arrangerer vi fælles aktiviteter, hvor du selv vælger, om du vil deltage. Vi tager mange ture ud af huset - for eksempel til stranden, i svømmehallen eller på shopping i en af de nærliggende byer.

Du kan også være med til at spille band i musiklokalet, lave dine egne smykker, styrketræne i vores eget fitnesslokale eller måske bare spille brætspil og pool i Pejsestuen.

 

Gamerrum og egen hal 

Vi har et ret fedt gamerrum, hvor du kan sætte din computer op og game med vennerne. Vi har også værksteder og vores egen hal og fodboldbane, som mange af vores elever bruger meget i fritiden.

 

En del af et fællesskab

På Havregården bliver du en del af et aktivt fællesskab. Her er altid andre unge at være sammen med, og selvfølgelig er der også tid til 'bare' at se en film, høre musik og hænge ud med vennerne.

14. Fritid, 2
6. Dyr
Masser af natur

Vi har også et mindre dyrehold - med bl.a. kaniner, marsvin, køer, høns og geder, som du altid kan gå ud og snakke med. Desuden bor vi i et fantastisk naturområde, hvor der er rigtig gode muligheder for gå-, cykel- og rulleskøjteture.


Korsang og knallertkørekort

Som elev på Havregården Kost- og Dagskole har du også mulighed for at deltage i det lokale foreningsliv. En del af vores elever går til enten klaver, korsang, spejder, håndbold, fodbold, dans eller badminton, og vi har hvert år elever, der tager et knallertkørekort på den lokale ungdomsskole.