Ny elev - optagelse på skolen

Havregården er en kostskole for normaltbegavede elever i 6.- 10. klasse med behov for særlig omsorg og støtte. Alle vores elever er henvist og betalt af socialforvaltningen i elevens/forældrenes bopælskommune (Lov om social service § 52 stk. 3 nr. 7 og § 52a stk. 1 nr. 2).

Hvis du som elev eller forælder er på udkig efter en god kostskole og har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@havregaarden.dk eller tlf. 48 31 84 07.

August 72 Copy
11. Væg

Optagelsesprocedure

For at blive optaget på Havregården Kost- og Dagskole kræver det:

  1. At vi kan godkende en plads til dig på baggrund af de oplysninger, som din sagsbehandler sender til os. 
  2. At du efterfølgende besøger skolen sammen med din familie og finder ud af, om Havregården er den rigtige skole for dig.  

På Havregården har vi et rummeligt fællesskab, hvor der er plads til forskellighed, og hvor vi behandler hinanden med respekt. Du skal ikke være nervøs for at besøge os. Nye elever på rundvisning bliver altid positivt modtaget af dem, der allerede går på skolen.

 

Første besøg på skolen

Når du første gang besøger skolen, vil du og din familie blive vist rundt af vores socialrådgiver Annette Nelsson. I skal besøge klasser, bogrupper og se vores hal, musiklokale, værksteder, dyrene osv.

Under rundvisningen får I en masse at vide om dagligdagen på kostskolen, og I kan stille spørgsmål om stort og småt. Vi vil også spørge ind til din indstilling og samarbejdsvilje i forhold til at være elev hos os.

Når I kommer hjem fra besøget, får I mulighed for lige at sove på de nye indtryk - og så beslutter vi i fællesskab, om Havregården er noget for dig.

 

20. Ny Elev, Øverst På Siden
11. Fra Bogruppe 2

Hyggeligt, trygt og overskueligt

Havregården er skole og hjem for vores elever. Og vi mener hjem.

Hvordan bor du?
13. Sundhed, 1

Vælg imellem 5 fantastiske linjefag

Se vores linjefag