Sagsbehandler

Leder du efter et godt kostskoletilbud til et barn fra din kommune? På Havregården Kost- og Dagskole bliver børn og unge med psykosociale vanskeligheder klar til at stå på egne ben.

Havregården er en kostskole for normaltbegavede elever på 6.- 10. klassetrin med behov for særlig omsorg og støtte. Alle vores elever er henvist af socialforvaltningen i elevens/forældrenes bopælskommune.

Hos os har eleverne en tryg hverdag, hvor de er en del af et positivt læringsfællesskab - og hvor undervisningen er tilrettelagt på en måde, som passer til den enkelte.

Vi har åbent 365 dage om året og har både kost- og dagelever.

 

August 75 Copy

På Havregården Kost- og Dagskole:

  • tager vi udgangspunkt i den enkeltes potentiale frem for at dyrke en fejlfinderkultur. Fordi vi ved, at succesoplevelser giver lyst til mere.

  • ser vi læring som en social proces. Vores undervisning er individuelt tilrettelagt og foregår i et trygt klassefællesskab, hvor trivsel, socialisering og læring går hånd i hånd.

  • leder undervisningen frem mod folkeskolens afgangseksamen. Vi vægter UU-vejledningen højt. Det overordnede mål er selvforsørgelse og livsduelighed.

Vil du vide mere om Havregården?


Ring til vores socialrådgiver Annette Nelsson på tlf. 48 31 84 07

Vi giver også gerne en uforpligtende rundvisning på skolen.

 

Annette
3

Tidligere kostelever klarer sig bedre end andre anbragte unge

De gode historier fra Havregården
27. Fysik

Havregårdens kerneydelse og undervisning

Det vil vi - og sådan gør vi